Straffe koffie bij de Voorkamer

Ben jij benieuwd hoe Eritrese koffie gemaakt wordt? En hoe lekker die smaakt? Of wil je de weleens horen naar welke muziek onze Eritrese nieuwe buren luisteren? Iedere twee weken organiseren we met onze vrienden van De Voorkamer een Eritrese editie van Straffe Koffie.

Straffe Koffie is de vaste woensdagavond in de Voorkamer waar iedereen welkom is voor een kop koffie, ontmoeting met nieuwe buren en een spelletje. Wij van Mexaena vinden het erg leuk om onze deelnemers op deze manier kennis te laten maken met de Voorkamer waar nog veel meer activiteiten voor nieuwkomers gepland zijn. Denk aan het Taalcafe of Samen Zingen.

Om de woensdagavond maken we met een van onze deelnemers Eritrese koffie. Een mooie avond om je Eritrese nieuwe buur te leren kennen een Eritrees bordspel te leren.

Voor Mexaena is deze avond een ideale gelegenheid om laagdrempelig een extra activiteit voor de deelnemers te organiseren. Coaches en deelnemers van het lopende project zijn vaak aanwezig. Maar daarnaast komen oud-deelnemers ook nog vaak. Een fijne manier om het contact te onderhouden.

Ben je nieuw en wil je meedoen met Mexaena? Dan is dit ook een goede avond om eens binnen te wandelen en ons te leren kennen.

Kijk via de Facebookpagina van de Voorkamer voor de actuele data van Eritrese Straffe Koffie.

Getagd: /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *