Ons programma

Eritrese koffie en gezelligheid in de Voorkamer

Elke maand organiseren we een Eritrese koffieavond in de Voorkamer. Iedereen is hier welkom. We maken traditionele koffie, eten er popcorn bij en doen spelletjes. Dit is de plek waar je Mexaena kunt leren kennen en in contact kunt komen met andere organisaties.

Op dit moment wordt de Eritrese koffieavond elke tweede woensdag van de maand georganiseerd. Iedereen is welkom tussen 19.00 en 21.00 uur. De Voorkamer vind je op de Kanaalstraat 225 in Utrecht. Kijk op de Facebookpagina van de Voorkamer om op de hoogte te blijven over de volgende avond. Of stuur ons een e-mail, dan nodigen we je uit voor de volgende koffieavond!

Andere activiteiten

Op dit moment zijn er geen andere activiteiten die Mexaena organiseert. In de Voorkamer organiseren we door het jaar heen losse workshops en activiteiten. Zo waren er eind 2022 drie workshops voor Eritrese vrouwen over gezondheid en toekomstoriëntatie.

Heb je een idee of wil je samen met ons iets organiseren? Mail dan naar stichting.mexaena@gmail.com. We mailen je zo snel mogelijk terug. Mag ook in Tigrinya.